Wolfy olvas

Wolfy olvas

Májusi megjelenések

2016. május 07. - Wolfy27

2016_05.jpg

A május kicsit gyér lesz hazai viszonylatban a Könyvfesztivál és a Könyvhét között, de ez mindig így van. Nemzetközi viszonylatban viszont igazi kincsek érkeznek :)

05_03-3.jpg

05_03.jpg

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury
Sorozat: ACOTAR 2.
Műfaj: young adult fantasy
Kiadó: Bloomsbury
Megjelenés: május 3.

Rick Riordan: The Hidden Oracle
Sorozat: The Trials of Apollo 1.
Műfaj: ifjúsági fantasy
Kiadó: Disney-Hyperion
Megjelenés: május 3.

Sarah J. Maastól még nem olvastam semmit, de annyira jókat hallok felőle, hogy mindenképp sort kerítek rá, ha a várólistám kicsit rendbe szedem. Bár, őszintén szólva a másik sorozata, az Üvegtrón jobban érdekel.

Rick Riordannal most kezdtem el ismerkedni év elején és még csak a Percy Jackson és az Olimposziak sorozata van terítéken, de nagyon tetszik, így tuti végig megyek az összes sorozatán, az Olimposz hősein, a Kane krónikákon, Magnus Chase sorozatán és ezen is. Nem lettem ám fanatikus, kicsit sem.

05_17.jpg

05_24.jpg

Rick Yancey: The Last Star
Sorozat: The 5th Wave 3.
Műfaj: disztópia
Kiadó: Putnam
Megjelenés: május 24.

 

 

Stacey Lee: Outrun the Moon
Műfaj: történelmi
Kiadó: Putnam
Megjelenés: május 24.

Az Ötödik hullámot olvastam már, de nem igazán nyűgözött le, elég sok hibája van, amit nem tudom, hogy lehetséges-e egyáltalán orvosolni. Lehet, hogy becsületből és kíváncsiságból folytatom, de az nem most lesz.

Az Outrun the Moont most találtam a megjelenések között kotorászva, és ránézésre nagyon jónak tűnik, de mivel ifjúsági mindenképp kivárok, hogy mik lesznek a reakciók, mert ahhoz drága az időm, hogy olyan könyvekre pazaroljam el, amik nem tetszenek.

05_31_1.jpg

04_05-4.jpgGena Showalter: The Darkest Torment
Sorozat: Lords of the Underworld 12.
Műfaj: PNR
Kiadó: Harlequin
Megjelenés: május 31.

Sherrilyn Kenyon: Invision
Sorozat: Chronicles of Nick 7. (Dark Hunter World ~34)
Műfaj: urban fantasy
Kiadó: St. Martin's Griffin
Megjelenés: május 3.

Ez a könyv a hónap megkoronázása. Nagyon várom, hogy megjelenjen és hogy végre beérjem a sorozatot. Nagyon kíváncsi vagyok Badenre, emellett jó hír, hogy Gena bejelentette, hogy a következő kötet Cameoról fog szólni és a címe Darkest Promise lesz. Vajon Cameo lesz a borítón? De én még mindig Williamre várok, és annyira kíváncsi vagyok, hogy mi lesz vele *.*

És bár a Goodreads múlt hónapban átvert és azzal hitegetett, hogy Sherrilyn Kenyon Invisionje áprilisban jelenik meg, a valódi megjelenése május 3. és még mindig MUST HAVE, bár odáig el is kéne jutni, mert kb. 12 kötet van meg itthon, és ez elég messze van a 34-től.

Ennyit a májusi megjelenésekről. Ez a hónap leginkább az angolul tudóknak kedvezett, ha olyanokat olvasnak, mint én, bár az év 2 legnagyobb könyves eseménye között, ez lehet, hogy nem is olyan nagy baj. 

A bejegyzés trackback címe:

https://wolfy-olvas.blog.hu/api/trackback/id/tr348679112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása