Wolfy olvas

Wolfy olvas

Gena Showalter: The Darkest Secret

2016. február 27. - Wolfy27

covers_126851.jpg

Kiadó: Harlequin
Oldalszám: 432
Műfaj: paranormal romance
Sorozat: Lords of the Underworld 7.

Amun, a Titkok démonának őrzője tudja manipulálni a legsötétebb gondolatait bárkinek, aki a közelében van. De amikor új démonok szállják meg a testét, a halhatatlan harcost leláncolják és bezárják, hogy ne tudjon ártani a szeretteinek. A halál az egyetlen reménye a szabadulásra, amíg találkozik Haideevel, egy másik rabbal, akinek szépsége és rejtett sebezhetősége magához vonzza Amunt és megkérdőjelezi a hűségét.

Haidee egy hírhedt démonvadász, akit úgy neveltek, hogy megvesse Amun fajtáját. De hogy tudná gyűlölni a férfit, akinek érintése lángra gyújtja. De ahhoz, hogy megmentse, neki kell adnia testét és lelkét... és szembenézni az ellensége haragjával, aki megesküdött, hogy elpusztítja őt.

Megmondom őszintén az eleje nagyon nem tetszett, ezért is a levonás. Az előző kötetben már találkoztunk Haideevel, és nem volt rá túl sok esélyünk rá, hogy megszeressük, a kötet eleje pedig nem segített enyhíteni az ellenérzésemet. Olyan összeesküvés-elméleteket szőtt, hogy fogtam a fejem, de a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb dologra nem gondolt... Szerencsére valahol a 60. oldal környékén megváltozott és elkezdett elmozdulni a szerethető irányba. Ahogy egyre több dolgot tudtam meg a múltjáról, elkezdtem szimpatizálni vele és sajnálni a sok borzalomért, amit elszenvedett.

Amun - bár az elején nem igazán érdekelt a története - jó főhősnek bizonyult és miután lementek a pokolba olvastatta magát a könyv. Nem mindenhol pezsgett az izgalom, viszont ilyenkor kompenzált a "szokatlan" történetvezetés. Ugyanis, szerintem a LotU történetében először az egymással szemben álló felek megelőlegezték a bizalmat és megosztották egymással a múltjukat, a félelmeiket, a gondolataikat. És nem a felesleges titkolózás jelentette a konfliktusokat. Tetszett, ahogy Amun a végén a saját hangján mondja el a többieknek, hogy mit jelent neki Haidee.

Ezek mellett még volt egy csomó apróság, ami nagyon menő volt a könyvben. A pókerező Lovasok nagyon menők voltak, őket nagyon szeretném még látni. A Strider-Kaia jelenetek nagyon jó figyelemfelkeltésnek bizonyultak a következő kötethez. Már tűkön ülök, hogy végre lássam William kötetét megjelenni. És Zachariel is birizgálja a fantáziámat, úgyhogy lehet legközelebb az angyalos sori is beszerzésre kerül.

Értékelés: 10/9

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wolfy-olvas.blog.hu/api/trackback/id/tr218423146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása