Wolfy olvas

Wolfy olvas

Gena Showalter: The Darkest Lie

2016. január 03. - Wolfy27

covers_133481.jpg

Kiadó: Harlequin
Oldalszám: 436
Műfaj: paranormal romance
Sorozat: Lords of the Underworld 6.

Gideon a Hazugság démonának őrzője borzalmas fájdalmat érez minden alkalommal, mikor igazat beszél, viszont felismer minden hazugságot - egészen addig, amíg nem találkozik Scarlettel, a szintén démon által megszállt halhatatlannal, aki azt állítja, hogy ő a rég elveszett felesége. Gideon nem emlékszik a gyönyörű nőre, még kevésbé arra, hogy elvette  - vagy ágyba vitte - volna, de szeretne, majdnem annyira, mint amennyire a nőt akarja.

De Scarlet, a Rémálmok őrzője túl veszélyes, ahhoz hogy szabadon eresszék, és a közös jövő pusztulást hozhat mindkettejükre. Különösen, hogy Gideon ellenségei egyre közelednek, és az igazság azzal fenyeget, hogy elpusztít mindenkit, akit szeret.

Nagyon jól sikerült ez a kötete a sorozatnak, érezni a fejlődést, és egyre több és bonyolultabb szál fut egymás mellett ez néha jó, néha rossz, mert természetesen mindig a legizgibb jelenetnél ugrunk valahova máshova.

Scarletet és Gideont nagyon bírtam, az előző részben leesett az állam a „feleséged vagyok” kijelentéstől és nagyon kíváncsi voltam, hogy akkor ki és miért kutyult bele a fejekbe, és mikor kiderült, akkor megint baromi nagyot néztem.

A Gideon Speaket imádtam, de néha azért küzdenem kellett, hogy megértsem, mi a vihart akar mondani már megint. Gideon és Scarlet szerethetőek voltak, bár Scarlettel volt egy kis problémám, az elején a nem-mondom-el-hogy-miért-utálom-klisé, a vége felé a jobb-neked-nélkülem-klisé miatt, szerencsére egyik sem tartott kifejezetten sokáig, így összességében nem volt zavaró. Jó karakter volt, mert tényleg harcos volt, nem csak bemagyarázni próbálták, és néha valóban kegyetlen volt, ami lássuk be a múltja alapján hiteles volt és szükséges.

Nightmare a kedvenc démonom lett, szerintem az eddigi legfélelmetesebb, ami eddig megjelent. A képességei nagyon hasznosak voltak és totál badassek :)

Fordulatok voltak szép számmal, de bevallom William csigázta fel legjobban az érdeklődésemet, és most bánom igazán, hogy az ő könyve még nincs kint és hogy eddig nem igazán érdekelt mi van vele…

Cronus egyre szerethetőbb és „emberibb” és egyre inkább drukkolok, hogy ne veszítse el a fejét. Rhea továbbra is egy elmebeteg és kegyetlen ribi és valószínűleg tényleg az egyetlen olyan démonhordozó aki meg sem próbál küzdeni a démonja ellen.

Értékelés: 10/10

A bejegyzés trackback címe:

https://wolfy-olvas.blog.hu/api/trackback/id/tr468229176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása