Wolfy olvas

Wolfy olvas

Első lépések

2015. december 20. - Wolfy27

Eljött ez a pillanat is... megszületett az első poszt a saját blogomon. Egy barátnőm és egyben egy másik könyves blogger ösztönzésére hosszú tépelődés után, úgy döntöttem végre én is beállok a könyves bloggerek sorába. Jelenleg azt sem tudom mit csinálok, csak próbálom felfedezni, hogy működik ez az egész, de nagyon élvezem.

A blog fő témája a könyvek és minden ami hozzájuk kapcsolódik: olvasások, várható megjelenések, könyves hírek. Emellett helyet kap majd a blogon a kreatív ügyködésem eredménye, főként csomózott karkötők és a hosszú ideje készülő keresztszemes baglyom. Hogy kép is legyen megmutatom az előző alkotásom is:

405918_364023426949980_518631352_n.jpg

Hamarosan jön majd pár tipikus év végi poszt, hány könyvet sikerült idén elolvasni és mennyi pénzt sikerült elherdálnom könyvekre. Közben meg ha a vizsgaidőszak poklában sikerül időt szakítanom pár könyvre arról is beszámolok. A posztok gyakoriságát egyenlőre még nem tudom, gondolom majd idő közben kialakul. 

A bejegyzés trackback címe:

https://wolfy-olvas.blog.hu/api/trackback/id/tr168186236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lulma 2015.12.20. 16:11:15

Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült Téged motiválni :) Jó blogolást, puszi !
süti beállítások módosítása